updated:

PROMO

ACTUEEL


Inschrijving Nieuwsbrief

Welkom

Startpagina

Een maxi passie voor mini speelgoed!

Reeds tien jaar specialiseren we ons in het aanbieden van boerderijspeelgoed allerlei en specifiek ook in landbouwminiaturen.

Zowel de peuter van anderhalf jaar die verzot is op een pluche tractor als de gepensioneerde landbouwer/loonwerker die zijn eerste tractor uit vervlogen tijden op zijn kast wilt tenstoonstellen kan bij ons terecht. Voor elk wat wils.

Ons aanbod omvat een wijd gamma topmerken Farming Toys waaronder Bruder, Siku, Britains, Universal Hobbies, Schuco en Ros. Wij zien deze website als een verruiming van onze etalage en niet als webshop. Alsook het voorraadbeheer wordt manueel bijgehouden en kan afwijkend zijn van de reeêle situatie. Bel ons gerust !!!

Onze grootste passie is miniatuurbouw en schaalmodellen, waarbij we ons naast het gewone gamma, specialiseren in het aanbieden van unieke en zeldzame exemplaren (omwille van ouderdom en/of precisie-uitvoering) Indien gewenst bouwen wij met plezier een courant type om naar een zeldzaam model.

Wij staan niet op beurzen, alle schaalmodellen en speelgoed worden enkel in onze winkel verkocht.                   De te koop aangeboden artikelen worden niet per post verstuurd.

Kwaliteit, service en kennis van zaken, daar staan we voor, daar gaan we voor!


Openinguren:                                                                                                               Heures d'ouverture

Maandag - Vrijdag: van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u30  Lundi -Vendredi : de 9-12 h et de 13h30-18h30
Zaterdag: van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u                    Samedi : de 9 -12 h et de 13h30 - 18 h
Zondag: gesloten                                                                                       Dimanche  :  Fermé